Karrier

Csak az Ön kiváló képességei, tapasztalata és igyekezete teszi lehetővé, hogy sikeresek legyünk. Vonzó munkakörnyezetet kínálunk egy nemzetközi színtéren működő családi vállalkozásban, amely innovatív egyéni fejlődést, és az originalitások és generikumok széles portfólióját kínálja.

A Gerot Lannach-nál olyan emberek dolgoznak, akik számára az emberek egészsége és jólléte áll a legelső helyen. Mindig arra törekszünk, hogy továbbfejlesszük magunkat, mert csak egy minden téren erős, innovatív vállalat kelt bizalmat partnereiben. Emiatt keresünk motivált és magasan képzett munkatársakat, akik nagy egyéni kezdeményezőkészséggel rendelkeznek, magukévá képesek tenni növekedési filozófiánkat, elfogadják sajátjuknak céljainkat, valamint megvan bennük a készség a folyamatos szakmai és személyes fejlődésre.
Ezért fektetünk különösen nagy súlyt a munkatársaink személyes kiválasztására. Ha Ön úgy gondolja, hogy ennek a képnek megfelel, akkor küldje el részünkre pályázatát, motivációs levéllel és az önéletrajzával együtt.

Érdeklődő pályázat

Nyitott állások